Kariera

17 czerwca 2021

ECDF Dotacje rekrutuje na stanowiska Doradca Biznesowy oraz Specjalistka/a ds. Funduszy UE

ECDF DOTACJE to zespół zaufanych doradców,
którzy umożliwiają realizację biznesowych planów i marzeń.
Nawiązujemy długotrwałe relacje z Klientami, którzy z naszą pomocą tworzą innowacyjne rozwiązania, wprowadzają na rynek nowe produkty, poszerzają grupy odbiorców.
Krótko mówiąc: rozwijają swoje przedsięwzięcia, które nierzadko zmieniają świat i cieszy nas, że możemy mieć w tym swój udział.
Jeżeli i Ty chciałabyś/byś zostać członkiem takiego zespołu jest ku temu okazja, ponieważ poszukujemy kandydatek/ów na stanowisko:

Doradca Biznesowy - Specjalistka/a ds. Funduszy UE

Miejsce pracy: Poznań

Profil kandydata

• wykształcenie wyższe z zakresu zarządzania, ekonomii, prawa, europeistyki i kierunków pokrewnych lub politologii;
  • doświadczenie w pracy i pozyskiwaniu  klientów biznesowych;
  • znajomość zasad pozyskiwania środków z Unii Europejskiej, zwłaszcza z Regionalnych Programów Operacyjnych oraz Programów Krajowych (projekty inwestycyjne/infrastrukturalne, projekty badawczo-rozwojowe, projekty na rzecz ochrony środowiska);
  • doświadczenie w opracowywaniu i rozliczaniu wniosków o dofinansowanie inwestycji ze środków unijnych,
  • umiejętności biznesowego, analitycznego myślenia oraz zorientowanie na potrzeby klienta;
  • samodzielność i dobra organizacja pracy;
  • swobodne poruszanie się w aplikacjach systemu MS Office;
  • prawo jazdy kat. B;

Z uwagi na innowacyjny sposób świadczenia usług dla naszych Klientów oparty o autorski system zarządzania projektem PROJEKT 360°, a obejmujący kompleksowe wsparcie w obszarze pozyskiwania i rozliczania dofinansowania, możliwe jest kształtowanie swoich umiejętności w dwóch poniższych obszarach:

I OBSZAR

• pozyskiwanie Klientów, głównie z sektora MŚP;
  • analiza potrzeb Klientów oraz wsparcie i doradztwo w doborze odpowiednich źródeł finansowania z zakresu Funduszy Europejskich;
  • doradztwo w zakresie przygotowania dokumentacji aplikacyjnej (wnioski, Biznes Plany), wspólne budowanie koncepcji projektów;
  • przygotowywanie prezentacji publicznych z zakresu Funduszy Europejskich oraz oferty ECDF Dotacje,
  • budowanie i utrzymywanie długofalowych relacji biznesowych z nowymi oraz dotychczasowymi Klientami firmy;

II OBSZAR

• rozliczanie i/lub zarządzanie projektami (wsparcie w wyborze dostawców, wprowadzanie zmian do wniosków o dofinansowanie, sporządzanie wniosków o płatność, kontrola projektów);
  • przeprowadzanie audytów projektów UE;
  • analiza potrzeb Klientów oraz wsparcie w doborze odpowiednich rozwiązań przy realizacji projektu.
  • doradztwo na rzecz Klientów w zakresie przestrzegania przepisów, interpretacji, wytycznych dotyczących realizacji projektu i zapisów umowy o dofinansowanie;
  • gromadzenie dokumentów źródłowych i opracowywanie dokumentacji rozliczeniowej;
  • monitoring zmian wytycznych programowych;

Oferujemy:

• pracę w firmie, będącej liderem w branży doradztwa europejskiego,
  • udział w spotkaniach koncepcyjnych z Klientami (kadrą menedżerską oraz właścicielami),
  • atrakcyjny model wynagrodzenia oparty o stałą pensję i prowizje,
  • elastyczne warunki zatrudnienia,
  • możliwość współtworzenia ambitnych projektów z różnych branż,
  • możliwość zdobycia cennego doświadczenia oraz rozwoju osobistego,
  • możliwość wdrażania nowych pomysłów w ramach procedur działania firmy,
  • pracę w młodym i dynamicznym zespole,
  • współpracę z najlepszymi specjalistami w branży,
  • program szkoleń wewnętrznych oraz zewnętrznych,
  • udział w  organizowanych imprezach integracyjnych.

Ogłoszenie w wersji PDF

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji (CV) na adres: dotacje.praca@ecdf.pl

Wysyłając zgłoszenie rekrutacyjne do ECDF Dotacje Sp. z o.o. Sp. k. , zgadzasz się na przetwarzanie przez Pracodawcę Twoich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym w celu prowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu.
Jeżeli chcesz, abyśmy zachowali Twoje CV w naszej bazie, umieść dodatkowo w CV następującą zgodę: „Zgadzam się na przetwarzanie przez ECDF Dotacje Sp. z o.o. Sp. k.  danych osobowych zawartych w moim zgłoszeniu rekrutacyjnym dla celów przyszłych rekrutacji”. W każdym czasie możesz cofnąć zgodę, kontaktując się z nami pod adresem dotacje.praca@ecdf.pl.
Twoje dane osobowe wskazane w Kodeksie pracy lub w innych ustawach szczegółowych (według wymogów ogłoszenia), przetwarzamy w oparciu o przepisy prawa i ich podanie jest konieczne do wzięcia udziału w rekrutacji. Pozostałe dane osobowe (np. wizerunek) przetwarzamy na podstawie Twojej dobrowolnej zgody, którą wyraziłaś/eś wysyłając nam swoje zgłoszenie rekrutacyjne i ich podanie nie ma wpływu na możliwość udziału w rekrutacji.
Masz prawo dostępu do swoich danych, w tym uzyskania ich kopii, sprostowania danych, żądania ich usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przeniesienia podanych danych (na których przetwarzanie wyraziłeś zgodę) do innego administratora danych. Masz także prawo do wniesienia skargi do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych (w przyszłości: Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych). Cofnięcie zgody pozostaje bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
Twoje dane osobowe przetwarzamy w celu prowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu przez okres 3 miesięcy, a gdy wyraziłaś/eś zgodę na udział w przyszłych rekrutacjach przez okres 1 roku.

Informujemy, że nadesłanych aplikacji nie zwracamy. Będziemy się kontaktować jedynie z wybranymi kandydatami.