13 Listopada 2016

ECDF Dotacje poszukuje kandydatów na stanowisko Praktykant/Stażysta w Dziale Specjalistów ds. funduszy UE

ECDF Dotacje poszukuje kandydatów na stanowisko:

Praktykant/Stażysta
w Dziale Specjalistów ds. funduszy UE

Miejsce pracy: Poznań
Nr ref.: DZ.SPEC/II/2016

Obecnie realizujemy program PRAKTYKA – STAŻ – PRACA dla studentów i absolwentów, którzy o swojej przyszłości myślą perspektywicznie. Po odbyciu bezpłatnej praktyki (do 3 miesięcy – w ustalonym wymiarze godzinowym) masz możliwość dalszej współpracy w ramach płatnego stażu (do 3 miesięcy), po którym wybranym stażystom zaproponujemy stanowisko etatowe.

Osoba podczas praktyk/stażu będzie realizowała następujące zadania:

• zapoznanie się z procesem sporządzania dokumentacji aplikacyjnej (Wnioski o dofinansowanie, Biznes Plany, Studium Wykonalności i inne) w ramach konkursów o dofinansowanie z funduszy UE,
  • sporządzanie opracowań innego typu, m.in. opracowań strategicznych, marketingowych, artykułów prasowych, analiza rynku i/lub konkurencji, itp.
  • bieżące obowiązki związane z pracą biurową i obsługą klientów biznesowych.

Od kandydatów oczekujemy:

• fachowości i staranności pozwalających na rzetelne wykonywanie obowiązków związanych z powierzonymi zadaniami,
  • swobodnego poruszania się w aplikacjach systemu Windows,
  • bardzo dobrej organizacji pracy, wysokich kompetencji interpersonalnych.

Mile widziane:

• wykształcenia z zakresu zarządzania, ekonomii, prawa, europeistyki i kierunków pokrewnych lub politologii (nie wykluczamy jednak innych kierunków),
  • wiedza dotycząca programów operacyjnych i doświadczenia w opracowywaniu dofinansowanych projektów (Regionalne Programy Operacyjne, PO IG),
  • prawo jazdy kat. B (mile widziane).

Oferujemy:

• warsztaty z procesu sporządzania dokumentacji aplikacyjnej,
  • możliwość ugruntowania wiedzy i zdobycia praktyki zawodowej,
  • niepowtarzalną perspektywę budowy standardów usług,
  • uczestnictwo w ambitnych projektach z różnych branż,
  • program szkoleń wewnętrznych i zewnętrznych oraz mentoring prowadzony przez doświadczonych specjalistów.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji (CV oraz list motywacyjny) na adres: rekrutacja@ecdf.pl wraz z klauzulą: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie danych Osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883 z poźn. zm.).”

Informujemy, że nadesłanych aplikacji nie zwracamy. Skontaktujemy się jedynie z wybranymi kandydatami.

Oferta w wersji PDF